Souldrive Rijcoaches

Een rijcoach voor elke Souldrive rijopleiding

De gezichten achter Souldrive.

Bij Souldrive vinden we het belangrijk dat je van te voren weet bij wie je achter het stuur zit. Je zult immers meerdere uren bij onze rijcoaches in de auto, op de motor of scooter doorbrengen. Om jou de beste expertise te kunnen bieden hebben we voor elke Souldrive rijopleiding een rijcoach geselecteerd.

Wat je mag verwachten van onze rijcoaches

Benieuwd? Lees hieronder wie dit zijn en wat ze doen.

Heb je een vraag?

Geen vraag is ons te gek. Neem gerust contact met ons op.

Het team achter het stuur

Leer ze kennen

Maak kennis met ons team van gepassioneerde, ervaren en enthousiaste rijcoaches. Zij helpen wekelijks nieuwe bestuurders aan hun rijbewijs.

Geeft rijlessen in

Motor

A-rijbewijs

Maak Kennis met Rijcoach MOHAMMED

De Social Media fanaat.

Ontmoet Mo, de oprichter van rijschool SOULDRIVE en tevens jouw energieke en gepassioneerde rijinstructeur.

Als ervaren rijinstructeur ben ik hier niet alleen om jou de nodige rijvaardigheden bij te brengen, maar ook om van jou een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te maken. Mijn doel is om elke leerling op een ontspannen en plezierige manier door het leerproces te leiden.’

Dit doet MO het liefst als hij niet aan het rijden is

Gamen

Voetbal

Reizen

ZIe Rijcoach MOHAMMED in actie

Waarom ben je rijinstructeur geworden?

Dat is een erg leuke vraag die ik altijd tijdens de eerste paar lessen te horen krijg ;). Het allerleukste in mijn leven is anderen iets leuks aanleren, zoals bijvoorbeeld autorijden! Na het stoppen van mijn opleiding HBO Bedrijfskunde bij Avans in Breda, heb ik op 19-jarige leeftijd de grote en uitdagende stap genomen om voor mezelf te beginnen. Wie bedenkt er nu om op zo'n jonge leeftijd rij-instructeur te worden? Ik natuurlijk 🙂 Sinds mijn 19e werk ik in dit vak en heb er zeker geen spijt van gehad! Ik heb veel mensen leren kennen, verschillende culturen ontdekt en veel gelachen met mijn leerlingen.

Wat vind je belangrijk tijdens rijlessen?

Ik vind het vooral belangrijk dat wanneer jij in de auto stapt, je echt zin hebt! Tijdens de rijlessen maken we het gezellig, maar ook serieus waar dat nodig is.

Wat vind je het leukst aan rijlessen geven?

ALS ER IEMAND SLAAGT! Daar wordt ik echt super super super gelukkig van! En jij kan de volgende zijn die bij Rijschool SOULDRIVE gaat slagen!.

⁠Hoe ga je om met leerlingen die angstig zijn tijdens het rijden en hoe probeer je hen gerust te stellen?

Mensen die last hebben van faalangst zijn juist fijn om rijles aan te geven. Het is vooral belangrijk om rustig te blijven en de zwakke punten van de leerling om te zetten in sterke punten. Dit doe ik altijd door middel van een feedbackmoment na een gemaakte fout. Leerlingen mogen zeker fouten maken; daarvoor zijn ze immers begonnen met rijlessen. Of je nu angst hebt of niet, SOULDRIVE zorgt ervoor dat jij dat roze pasje in je broekzak krijgt!

Maak Kennis met Rijcoach RESUL EMIN

De sociale reisleider.

Maak kennis met Emin, de vrolijke en enthousiaste rijinstructeur bij rijschool SOULDRIVE.

‘Met een passie voor dynamisch rijden en een vleugje humor, zorg ik voor een levendige en leerzame ervaring achter het stuur. Laten we samen de weg op gaan en jouw rijavontuur bij SOULDRIVE beginnen!’

Dit doet EMIN het liefst als hij niet aan het rijden is

Gamen

Werken

Reizen

ZIe Rijcoach RESUL EMIN in actie

Geeft rijlessen in

Aanhanger

BE-rijbewijs

Waarom ben je rijinstructeur geworden?

Ik ben rijinstructeur geworden omdat ik een passie heb voor autorijden en het leek me leuk om dat ook aan anderen te leren.

Wat vind je belangrijk tijdens rijlessen?

Ik vind het belangrijk dat een leerling met een positief gevoel de auto instapt en uiteindelijk zelfverzekerd leert autorijden.

Wat vind je het leukst aan rijlessen geven?

Wat ik het leukste vind aan rijlessen is dat je te maken krijgt met allerlei soorten mensen en ook veel nieuwe mensen leert kennen.

⁠Hoe ga je om met leerlingen die angstig zijn tijdens het rijden en hoe probeer je hen gerust te stellen?

Hoe ik omga met leerlingen die last hebben van faalangst, is door hen gerust te stellen en duidelijk te maken dat fouten maken helemaal niet erg is. Integendeel, het is juist een kans om ervan te leren.

Geeft rijlessen in

Maak Kennis met Rijcoach DAVIEN

De vastberaden reiziger.

Stap achter het stuur met Davien, de nuchtere en deskundige rijinstructeur bij rijschool SOULDRIVE.

‘Met een rustige aanpak en focus op praktische vaardigheden, begeleid ik leerlingen met vertrouwen door het leerproces. Samen gaan we op een relaxte manier de weg op, waarbij veiligheid voorop staat.’

Dit doet Davien het liefst als hij niet aan het rijden is

Gamen

Golven

Koken

ZIe Rijcoach Davien in actie

Coming soon

Waarom ben je rijinstructeur geworden?

Mijn oud collega Mo die tevens ook mijn rijinstructeur is geweest heeft mij deze mooie kans aangeboden, omdat hij wilde uitbereiden. Ik zag dit als een mooie kans en het leek me leuk om mensen iets aan te leren wat ik zelf ook leuk vind, namelijk autorijden.

Wat vind je belangrijk tijdens rijlessen?

Tijdens rijlessen vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is en dat er optimaal geleerd kan worden. Dit zorgt ervoor de de lessen leuk en nuttig ervaren worden.

Wat vind je het leukst aan rijlessen geven?

⁠Ik vind bijzondere verrichtingen aanleren het leukste van rijles geven.

⁠Hoe ga je om met leerlingen die angstig zijn tijdens het rijden en hoe probeer je hen gerust te stellen?

Fouten maken hoort bij het leerproces, dit probeer ik ook altijd duidelijk te maken tijdens de lessen. Als iemand toch angstig is probeer om een wat makkelijkere tijtaak tussendoor te doen zodat die persoon weer wat rustiger kan worden of een rijtaak dat de leerling al beheerst.

?

Nieuwe Rijcoach SOULDRIVE

Wordt jij onze nieuwe rijinstructeur?

Souldrive is opzoek naar nieuwe rijinstructeurs voor onze verschillende rijopleidingen. Ben jij klaar voor een spannende uitdaging op de weg? Aarzel niet en ontdek de mogelijkheden in onze openstaande vacatures. Wellicht ben jij degene die binnenkort honderden nieuwe bestuurders helpt bij het behalen van hun rijbewijs.