Instructeur mo

Als eerste wil ik je van harte welkom heten bij rijschool SOULDRIVE! Mijn naam is Mo ik ben geboren in 1997! Jij kan uitrekenen hoe jong ik nu ben hahaha. Mijn hobby’s zijn voetballen gamen en op vakantie gaan naar bestemmingen waar ik niet eerder ben geweest! Lekker geniet dus van het leven!

Waarom ben ik rijinstructeur geworden?:Dat is een hele leuke vraag die ik altijd tijdens de eerste paar lessen te horen krijg..;). het aller leukste wat ik vind in mijn leven is iemand iets leuks aanleren, zoals auto rijden! Na de stop van mijn opleiding op HBO bedrijfskunde bij Avans in Breda heb ik besloten om een grote en een moeilijke stap te zetten om voor mij zelf iets te gaan beginnen. Toen was ik op de leeftijd 19.. wie bedenkt nou om op een 19 jarige leeftijd rij-instructeur te gaan worden? IK NATUURLIJK:) ik zit dus sinds mijn 19 jarige leeftijd in dit vak en heb er zeker geen spijt van gehad! Ik heb heel veel mensen leren kennen verschillende culturen ontdekt en veel gelachen met mijn leerlingen.

Wat vind ik belangrijk tijdens rijlessen? Ik vind het vooral belangrijk dat wanneer jij in de auto stapt een gevoel hebt dat je er echt maar dan ook echt zin in hebt! Tijdens rijlessen hebben we samen ook gezellig maar ook serieus waar het hoort te zijn! Hiernaast zie je bijvoorbeeld een voorbeeldje van hoe het tijdens de rijlessen gaan;)

Wat mij vooral een kick geeft is!!! ALS ER IEMAND SLAAGT! daar wordt ik echt super super super gelukkig van! En jij kan de volgende zijn die bij Rijschool SOULDRIVE gaat slagen!:)

Favicon SOULDRIVE

Bekendheid met social media! Een aantal van jullie hebben mij vast voorbij zien komen op jullie fy page op bijvoorbeeld op Tiktok of Youtube! Ik vind het ook vooral leuk om rijlessen te filmen en te plaatsen op onze social media kanaal! Vaak zijn dit ook leuke leermomenten voor andere mensen. Dit doe ik natuurlijk met jou toestemming;)

instructeur resul emin

Hoiii mijn naam is Emin en ik vind het leuk om auto te rijden. Mijn hobby’s zijn reizen, werken en auto’s. Het liefst blijf ik altijd aan de gang zodat ik niet stil blijf zitten en vind ik het leuk om andere mensen te leren kennen en te helpen.    

Waarom ik instructeur wilde worden is omdat ik het erg leuk vind om sociale contacten te maken en mensen hulp aan te bieden wanneer het nodig is. ik wist ook niet wat ik verder moest studeren om het hbo dus leek het me leuk om bij mijn broer aan de slag te gaan als rijinstructeur.