Rijschool Udenhout

Udenhout rijschool Souldrive

Rijschool Souldrive is de beste rijschool in Udenhout en omgeving volgens onze cursisten. Onze methodische aanpak en ervaring stelt jou in staat snel dat felbegeerde autorijbewijs te halen. Zien wij jou straks in een Souldrive lesauto?

Om jouw vertrouwen te winnen bieden wij een proefles aan. Een proefles is de ideale manier om te ervaren of wij de juiste rijschool in Udenhout zijn voor jou. Benieuwd naar hoe wij rijles geven? Bekijk dan eens onze bekende Youtube video’s of onze Tiktok video’s:

Autorijles in Udenhout

Rijschool SOULDRIVE geeft autorijlessen in Udenhout en omgeving. Vanaf dat je 16,5 jaar oud bent, kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Onze ervaren rijinstructeur zal je persoonlijk begeleiden en klaarstomen voor je theorie- en praktijkexamen, zodat je in no-time zelfstandig door Udenhout kunt rijden 😉

Rijopleiding In Stappen

Met behulp van de RIS methode brengen wij je voortgang overzichtelijk in kaart. We gebruiken hiervoor een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle lesonderdelen uitgestippeld staan. Deze RIS-methode is ontwikkeld door het CBR. Onze instructeur is hier speciaal voor opgeleid. Het is een methode dat zichzelf heeft bewezen met een slagingspercentage van 75%. Dit is 30% hoger dan het landelijk gemiddelde. Rijschool SOULDRIVE is één van de weinige rijscholen in Udenhout die volgens deze methode werkt. En dat zien we terug in onze resultaten.

Proefles Udenhout aanvragen

Geslaagden SOULDRIVE

Waarom SOULDRIVE?

Verkeersschool SOULDRIVE geeft autorijles in Udenhout. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Dit heeft geresulteerd in een hoog slagingspercentage (bron: CBR). Ben je op zoek naar de beste rijschool voor een goede prijs? Meld je dan aan bij Verkeersschool SOULDRIVE.

Autorijles in Udenhout

Rijschool SOULDRIVE geeft autorijlessen in Udenhout. Als je ouder bent dan 16,5 jaar kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Met persoonlijke begeleiding stomen we je klaar voor je theorie- en praktijkexamen. Zodat je in no time zelf in Udenhout mag gaan autorijden.

Rijopleiding In Stappen

De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle lesonderdelen staan. Dit is de RIS-methode. Die is ontwikkeld door het CBR en waarvoor onze instructeurs speciaal zijn opgeleid. Het is een beproefde methode met een slagingspercentage van 75%. Dit is 30% hoger dan het landelijk gemiddelde. Rijschool SOULDRIVE is één van de weinige rijscholen in Udenhout die volgens deze methode werkt. En dat zien we terug in onze resultaten.

Onze pakketten en prijzen voor rijlessen Udenhout

Wat kost het volgen van autorijles in Udenhout bij SOULDRIVE? Het is belangrijk dat onze rijlessen voor iedereen toegankelijk zijn. Om deze reden bieden wij voordelige pakketten aan en maken wij betalen in termijnen mogelijk.

Bij SOULDRIVE kun je na het kiezen van een pakket al binnen één week starten met lessen!

Met behulp van onze handige app kun je zelf jouw rijlessen inplannen, huiswerkopdrachten ontvangen en afspraakbevestigingen ontvangen.

Pakket A rijles Udenhout

312,50

Pakket B rijles Udenhout

937,50

Pakket C rijles Udenhout

1.562,50

Pakket D rijles Udenhout

1.875,-

Pakket E rijles Udenhout

2.500,-

Laat het avontuur beginnen...

Losse Prijzen Udenhout autorijlessen

Praktijk Examens autorijbewijs

Losse autorijles Udenhout

Informatie over de examens

Theorie examen rijbewijs B

Voordat je op kunt voor het praktijkexamen, moet je eerst een theorie-examen halen bij het CBR. Deze blijft één jaar geldig en kun je al vanaf vanaf 16 jaar behalen. Je kunt jezelf hier aanmelden voor het theorie examen bij het CBR.

Op het theorie-examen wordt je getoetst op de volgende punten getoetst:

  • Gevaarherkenning
  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht

Deze 3 onderdelen moet je beheersen, voordat je veilig zelfstandig de weg op kunt.

De kosten voor het theorie examen bedragen €37 in 2022. Als je last hebt van faalangst en of dyslexie kun je hier een speciaal examen voor aanvragen. Je zult dan extra tijd krijgen en eventueel kun je de vragen laten oplezen. Er geldt wel een extra toeslag voor een speciaal theorie-examen.

Zie de video hiernaast voor meer informatie.

Tussentijdse toets rijbewijs B

Een tussentijdse toets kan gezien worden als een soort proefexamen. Deze tussentijdse toets is precies hetzelfde als een reguliere praktijkexamen. Je kunt  hierdoor goed voorbereiden en wennen aan een regulier examen. Na de tussentijdse toets zul je handige tips en feedback ontvangen van de examinator die goed van pas kunnen komen bij het praktijkexamen. Zo kun je jezelf nog beter voorbereiden op het echte examen. Je kunt zelfs een vrijstelling krijgen bij het reguliere examen voor de bijzondere verrichtingen als je deze goed uitvoert op de tussentijdse toets.

Wat neem je mee naar jouw tussentijdse toets?

– Een geldig legitimatiebewijs
– De uitnodiging van het CBR
– Het zelfreflectie formulier

Zie de video hiernaast voor meer informatie.

Praktijkexamen rijbewijs B

Ben je al een tijdje aan het lessen en denken jouw instructeur en jij dat je klaar bent voor het echte werk? Dan kan onze rijinstructeur een praktijkexamen aanvragen voor jouw bij het CBR. Je kunt alleen op praktijk examen als je jouw theoriecertificaat hebt behaald, de rijschool gemachtigd hebt en jouw gezondheidsverklaring binnen is. De minimale leeftijd waarop de kandidaat deel mag nemen aan het praktijk examen is 17 jaar. Wanneer je jouw examen met goed gevolg afsluit, kun je jouw rijbewijs aanvragen bij de gemeente Udenhout.

Hoe ziet een praktijk examen voor je rijbewijs B eruit? Bekijk de video hiernaast.

Faalangstexamen rijbewijs B

Heb je veel last van zenuwen en faalangst? Dan kun je een faalangst examen aanvragen bij het CBR. 

Wat is het verschil tussen een regulier praktijk examen en een faalangst examen? Er zit geen verschil in de beoordeling met het reguliere praktijkexamen. Het enige verschil is dat je meer tijd krijgt. Je hebt 1 uur en 20 minuten om de examenrit van 35 minuten af te ronden. Dit houdt in dat je tussen de onderdelen door pauzes kunt inzetten als je de zenuwen voelt opkomen.

Benieuwd hoe een faalangstexamen voor jouw rijbewijs B eruit komt te zien? Bekijk de video hiernaast.

Vaste rijinstructeur

Bij Rijschool SOULDRIVE heb je altijd je vaste rijinstructeur. Hij of zij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij in korte tijd zo goed mogelijk leert autorijden. En natuurlijk doet hij er alles aan om je in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs.

De nieuwste lesauto’s

Les je bij rijschool SOULDRIVE in Udenhout? Dan les je altijd in een moderne en goed onderhouden lesauto. Onze lesauto is goedgekeurd door het CBR voor het geven van autorijlessen en het verrichten van toetsen en examens. Kortom: Aan de auto zal het niet liggen bij SOULDRIVE.

Vrijblijvende proefles

Wil je autorijlessen gaan volgen in Udenhout? Dan is rijschool SOULDRIVE de place2be. Voor je bij ons gaat starten, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het klikt met de rijinstructeur. Neem daarom eerst een vrijblijvende proefles.

Tarieven voor rijlessen Udenhout

Een autorijles in Udenhout kost €60,-. Je kunt ook kiezen voor een voordelig autorijlespakket.

Bekijk hier alle tarieven voor autorijles

Meld je nu aan voor een proefles

Je wilt autorijles gaan volgen in Udenhout bij de beste rijschool? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons tijdens kantooruren bellen/WhatsAppen op 06-11808513, maar als je het formulier invult bellen wij je zelf terug.

Proefles Udenhout aanvragen