Bel ons direct: 06-11808513

Logo Rijschool SOULDRIVE: Rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving

Over Ons

OVER ONS, IN HET KORT

Waarom Souldrive?

Rijschool SOULDRIVE geeft rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving. Voor kwalitatieve rijlessen en scherpe prijzen moet je bij SOULDRIVE wezen!
 
Wij zorgen ervoor dat onze leerlingen sfeervolle en betrouwbare lessen krijgen. Wij vinden het belangrijk om al onze leerlingen een rijopleiding te bieden die bij hun wensen aansluit. Wil jij dit zelf ervaren? Neem dan een gratis proefles!

Mooie lesauto

Kwaliteit Lessen

Betaalbaar

Geslaagde cursist - Rijschool SOULDRIVE: Rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving

Beste autorijschool in Tilburg

Auto rijschool Souldrive is de beste rijschool in Tilburg omdat ze kwalitatief hoogwaardige rijlessen aanbieden tegen betaalbare prijzen. Bij Souldrive werken professionele instructeurs die je op een efficiënte en effectieve manier helpen om je rijbewijs te behalen.

Ze bieden rijlessen aan in moderne, goed onderhouden lesauto’s die voldoen aan alle veiligheidsnormen. De instructeurs zijn ervaren en hebben de nodige kennis en vaardigheden om je te helpen om je rijvaardigheid te verbeteren.

Daarnaast is Souldrive een professionele rijschool die zich houdt aan alle wettelijke eisen en verplichtingen. Ze bieden duidelijke informatie over de lesmethoden en de kosten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van de rijlessen.

Kortom, Auto rijschool Souldrive is de beste rijschool in Tilburg omdat ze kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en professionele rijlessen aanbieden. Ze staan garant voor een goede en veilige rijopleiding, waardoor je met vertrouwen op weg kunt naar het behalen van je rijbewijs.

Moet ik mijn theoriecertificaat hebben gehaald om te lessen?

Nee, om te mogen lessen hoef je nog geen theoriecertificaat te hebben. Wel raden we je aan om dit zo snel mogelijk te halen.

Ik heb nog nooit rijles gehad, hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Na de gratis proefles kunnen we inschatting maken en zul je een advies ontvangen van ons. Gaandeweg het traject kan dit advies op basis van de vooruitgang gewijzigd worden.

Kan ik vaker dan één keer lessen per week?

Jazeker. Je mag zo vaak lessen als je zelf wilt!

Word ik thuis opgehaald en weer afgezet?

Als je binnen onze werkregio woont, zullen we je thuis ophalen en afzetten.

Mag ik voor mijn 18e jaar rijlessen volgen?

Ja, vanaf november 2011 mag je lessen vanaf je 17e jaar. Het is zelfs mogelijk om vanaf 16,5 jaar te lessen. Meer daarover lees je op de pagina: 2toDrive!

Stel je vraag gerust
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋 Je kan ons ook een persoonlijke aapje sturen;)