Logo Rijschool SOULDRIVE: Rijlessen in Tilburg, Reeshof en omgeving

Over ons

Misschien niet jouw soulmate, maar jouw souldrive.

De beste rijschool van Tilburg en omgeving

Souldrive is meer dan alleen een rijschool. We zijn het begin van jouw avontuurlijke leven op de weg. Onze missie? Van jou een bekwame en veilige bestuurder maken.

SOULDRIVE geslaagde CBR
Wat ons anders maakt

Een volledige rijervaring met digitale ondersteuning

Iedere rijschool doet toch eigenlijk hetzelfde? We begrijpen deze gedachtegang. Maar bij Rijschool Souldrive doen we dingen toch echt net even anders. We willen jou de handvaten en tools aanreiken om razendsnel dat felbegeerde rijbewijs te halen. Dat gaat verder dan enkel wat simpele rijlessen.

Een rijopleiding die jou verder brengt

Je krijgt een vaste rijcoach. Iemand die jou écht leert kennen en zijn manier van lesgeven daarop aanpast. Via whatsapp stel je later gerust nog vragen over zaken die je niet helemaal begreep. Buiten de lessen doorleren? Onze rijcoaches rijden wekelijks stad en land af om de meest leerzame lesvideo’s op te nemen. In échte praktijksituaties met verschillende Souldrive leerlingen. Elke week je beschikbaarheid moeten doorgeven? Nee joh, bij Souldrive plan je zelf elke week jou lessen in via een app. Wel zo makkelijk.

Luxe voertuigen

Persoonlijke aanpak

Eerlijke prijzen

Plan jouw proefles in
DE RIJOPLEIDINGEN VAN SOULDRIVE

Waarom zou je bij ons moeten lessen?

Persoonlijke begeleiding

Iedereen is anders en leert op zijn eigen manier. Een gegeven dat we bij Souldrive omarmen. Onze rijcoaches zijn getraind om begeleiding te bieden voor ADD / ADHD, faalangst en vormen van autisme.

Speciaal voor jou

Lessen inplannen via een app

Bij Souldrive vinden we het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Dat begint bij het inplannen van rijlessen. Niet via whatsappjes die over het hoofd worden gezien, maar een duidelijke app. Je kunt weken vooruit plannen en krijgt netjes een herinnering de avond van te voren. Zo vergeet je nooit meer een rijles.

Speciaal voor jou

Vaste rijcoach / instructeur

Wanneer je een rijopleiding volgt vinden we het bij Souldrive belangrijk dat je iemand hebt om op terug te vallen en waarbij je je veilig voelt. Het woord Soulmate zit zelfs in onze naam.

Speciaal voor jou
0 +

Nieuwe bestuurders

0 +

Actieve leerlingen

0 +

Ondersteunende video's

0 +

Positieve reviews

Leren vanaf de bank

Leer online en van andere souldrive leerlingen

|

Gratis rijles video's

Wist je dat de meeste tijd van een rijles wordt besteed aan het uitleggen van bepaalde examenonderdelen zoals fileparkeren? Daar hebben we iets op gevonden.

Sneller naar jouw rijbewijs

Bij Souldrive maken we gebruik van een unieke lesmethode waarbij onze rijcoaches online lesvideo’s combineren met fysieke lessen in de auto, motor of met de aanhanger. Zo leer je niet alleen sneller, maar kunnen we tijdens de rijlessen ook echt focussen op het oefenen van de handelingen uit de video’s. 

Hoe behaal ik mijn rijbewijs met SOULDRIVE?

*Een proefles is altijd vrijblijvend en laat jouw kennis maken met onze rijcoaches en lesvoertuigen.

Heb je een vraag?

Geen vraag is ons te gek. Neem gerust contact met ons op.

De mening van onze leerlingen

Souldrive reviews

Onze rijcoaches hebben honderden leerlingen aan een rijbewijs geholpen. Iets waar we trots op zijn. Ben jij de volgende?

Ik ben van een andere rijschool afgekomen en ben daarna bij souldrive (mo)gaan lessen. Hij heeft mij heel veel zelfvertrouwen en rust gegeven waardoor ik meteen in 1x bij hem ben geslaagd. Ik raad het zeker aan om hier te lessen.
Jade Scova-Righini
2024-02-23
Mo, davien en Emin zijn hele fijne rijinstructeurs, ze zijn kalm en blijven rustig wanneer het fout gaat. De gouden tip die ik van Mo heb gekregen is hardop praten tijdens het rijden, zo ben ik in 1x geslaagd 😁
Hassiba Lhajoui
2024-02-21
Echt een hele goede rijschool! Dankzij mo en emin ben ik in 1x geslaagd. Ik heb veel leerzame maar ook gezellige lessen gehad. Mo en emin zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en ze blijven in elke situatie gerust. Echt een aanrader!
Tanisha
2024-01-13
top rijschool ik heb in een fijne auto gereden Toffe rijinstructeurs fijne leerzame lessen gehad goed voorbereid voor me examen ik raad deze rijschool aan super bedankt souldrive ♥️
Shady Gaillard
2024-01-10
Mo en Emin zijn echt de beste rij instructeurs die er zijn dankzij hun heb ik in 1 keer me rijbewijs gehaald . ik raad ze zeker aan !!!
milennesy M
2024-01-02
Vandaag in een keer geslaagd binnen 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald door de leuke gezellige en leerzame lessen van Emin en Mo ook buiten de lessen veel kunnen leren van ze door de YouTube filmpjes te bekijken aanrader!!!
Redouan Masaoudi
2023-12-19
In 1 keer geslaagd bij Souldrive! Mo was mijn instructeur, hij blijft altijd rustig, legt dingen goed uit en heeft vertrouwen in je. Op deze manier heb ik met de lessen veilig leren auto rijden. Ik heb ook een paar lessen van Emin gehad en voor hem geldt hetzelfde. Ook zijn de lessen gezellig, waardoor ik altijd uitkeek naar lessen en het niet spannend vond. Heb ze gevonden via social media, waar overigens ook nog is handige filmpjes opstaan. Je leert hier op een leuke manier. Kortom super blij dat ik voor deze rijschool ben gegaan. Bedankt!
Linda van Berkel
2023-12-05
Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald bij souldrive! De instructeurs waren vriendelijk en professioneel. Ze gaven me het vertrouwen en de vaardigheden die ik nodig had om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. De lessen waren goed gestructureerd en ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens het rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen!
Yasmine Al Areiby
2023-11-29
Ben ik 1 keer geslaagd, had instructeur Emin en hij legt alles super goed uit en is super chill, zeker een aanrader!
Marc en Mireille van der Weijst
2023-11-21
In 1 keer geslaagd!! 🥳 Emin is een fijne instructeur die je goede tips geeft om jezelf te verbeteren. De lessen waren altijd super leuk maar vooral leerzaam. Hele fijne ervaring hier gehad!
Mira W
2023-11-20

De geschiedenis van Souldrive

Geboren uit passie voor het rijden.

‘Samen iedere dag beter’. Een moto dat zit verweven in alles wat we doen. Bij Souldrive kijken we altijd verder. Naar nieuwe manieren om onze rijopleidingen te verdiepen, meer leerlingen te kunnen helpen, nieuwe innovaties door te voeren in onze manier van lesgeven en rijangsten zoals faalangst nog beter te kunnen begeleiden. 

Want wij willen de beste worden. Niet voor ons, maar voor jullie. Zodat we van nog meer mensen een bekwame en veilige bestuurder kunnen maken. Steun jij onze missie?

SOULDRIVE WORDT OPGERICHT

Met de droom om zoveel mogelijk nieuwe bestuurders de weg op te helpen.

Februari 2017

Souldrive start met eigen youtube lesvideo's

Om ook mensen te kunnen helpen die bij een andere rijschool lessen start Souldrive met het opnemen van gratis lesvideo's.

Augustus 2018

Er wordt een tweede rij-instructeur aangenomen

Souldrive groeit en het aantal leerlingen vraagt om een tweede rijinstructeur. Wauw!

Juni 2022

SOULDRIVE start met motor en aanhanger rijlessen

Souldrive lanceert 2 nieuwe rijopleidingen om verschillende soorten bestuurders de weg op te helpen.

April 2024

Er wordt een derde rij-instructeur aangenomen

De hoge vraag naar de nieuwe rijopleidingen vraagt om een derde rijinstructeur. Tof zeg!

Maart 2024

Coming soon

Wij blijven ons iedere dag verbeteren.

Nog onbekend

Meet the family

Ken jij één van onze geslaagde toppers?

Deze leerlingen haalden hun rijbewijs bij rijschool Souldrive. We wensen ze vele veilige kilometers.

Bij Souldrive geloven we heilig dat iedereen kan slagen voor zijn rijbewijs. Om die reden bieden we ook rijlessen aan voor leerlingen met faalangst, ADD en ADHD. Op deze pagina vindt je meer informatie over onze faalangst begeleiding en het faalangst rijexamen.

Dit verschilt van persoon tot persoon. Na de gratis proefles kunnen we inschatting maken en zul je een advies ontvangen van ons. Gaandeweg het traject kan dit advies op basis van de vooruitgang gewijzigd worden.

Welke rijopleiding je ook volgt, bij Rijschool Souldrive heb je altijd je vaste rijinstructeur.  Deze ervaren rijcoaches gaan ervoor zorgen dat jij in korte tijd alle nodige kennis, zelfinzicht en vaardigheden opdoet om van jou een bekwame bestuurder te maken. En natuurlijk om je in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs.

Je wordt opgehaald én afgezet op een door jou opgegeven locatie. Dit kan bijvoorbeeld op je werk of school zijn. Via onze rijschool app kan je aangeven op welke locatie jij wilt opgehaald worden. Tijdens de rijles kun je vervolgens laten weten waar je afgezet mag worden.

Onze tarieven verschillen uiteraard per rijopleiding. Voor gedetailleerde informatie over tarieven en lespakketten, verwijzen we je graag de rijopleidingen pagina's of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bij rijschool Souldrive kun je kiezen uit een rijles van 60, 90 of 120 minuten. Je kunt dit kiezen tijdens het inplannen van de rijlessen via onze rijschool app. Je mag meerdere keren per week lessen.

Benieuwd wie jou les gaat geven?

Zij helpen jou op weg.

Alle Souldrive rijopleidingen

Aanhanger

B-rijbewijs

Motor

B-rijbewijs

Bedankt voor jouw proefles aanvraag!

Onze rijcoaches nemen snel contact met je op

Favicon SOULDRIVE
Stel gerust je vraag
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋 Je kan ons ook een persoonlijke aapje sturen;)