Aanhanger rijlessen 🚙

Coming soon

Reserveer jouw aanhanger proefles bij Souldrive

Aanhanger rijbewijs (BE) bij rijschool souldrive

Wil jij een aanhanger van meer dan 750 kilo kunnen trekken, zoals een grotere caravan of boottrailer? Dan heb je een aanvulling nodig op je standaard B-rijbewijs, namelijk het BE-rijbewijs. Onze gestructureerde aanpak en uitgebreide ervaring stellen jou in staat om snel dat gewilde BE-rijbewijs te behalen. Kijk jij er al naar uit om binnenkort met een Souldrive aanhanger te rijden?

proefles met aanhanger rijden

Om jouw vertrouwen te winnen, bieden wij een proefrijles aan. Deze proefles is de perfecte gelegenheid om te ontdekken of Souldrive de juiste aanhanger rijschool in Tilburg is voor jou. Wil je meer te weten komen over onze manier van rijles geven? Neem dan eens een kijkje op onze populaire YouTube-video’s of onze TikTok-video’s.

rijschool in Tilburg voor het BE-rijbewijs

Rijschool SOULDRIVE geeft aanhanger rijlessen in Tilburg en omgeving. Vanaf dat je 18 jaar oud bent, kun je bij ons instappen voor je eerste aanhanger rijles. Onze ervaren rijinstructeur zal je persoonlijk begeleiden en klaarstomen voor je theorie- en praktijkexamen, zodat je in no-time zelfstandig door Tilburg kunt rijden. Zie je het al voor je? 😉

“Een goede rijschool leert je niet alleen hoe je een auto met aanhanger bestuurt, maar ook hoe je verantwoordelijke keuzes maakt op de weg.” – Souldrive 

begeleiding tijdens aanhanger rijlessen

Rijschool SOULDRIVE maakt gebruik van de RIS-methode, ontwikkeld door het CBR, om de voortgang van leerlingen overzichtelijk te volgen. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid voor deze methode, die een slagingspercentage van 75% oplevert, wat 30% hoger is dan het landelijk gemiddelde. Wij zijn een van de weinige rijscholen in Tilburg die volgens deze effectieve methode werken, wat zich vertaalt in uitstekende resultaten.

De voordelen van Souldrive

pakketten en prijzen voor aanhanger rijlessen Tilburg

Voor ieder wat wils.

Pakket A | Aanhanger rijles

620,-

Pakket B | Aanhanger rijles

750,-

Pakket C | Aanhanger rijles

830,-

Waarom een BE-rijbewijs halen?

Laat het avontuur beginnen...

aanhanger rijschool tilburg

Je wilt je BE-rijbewijs halen, maar vraagt jezelf af welke rijschool je moet kiezen? Goeie vraag! Luister vooral naar de ervaringen van andere en vergelijk meerdere rijscholen met elkaar op de criteria die voor jou het belangrijkst zijn.

Bij rijschool Souldrive kun je lessen voor het aanhanger rijbewijs: BE. Vanaf 18 jaar mag je beginnen met rijlessen en het praktijkexamen afleggen voor het BE-rijbewijs.

Wanneer heb ik een BE-rijbewijs nodig?

Met alleen een standaard B-rijbewijs ben je bevoegd om een aanhanger te trekken met een maximumgewicht van 750 kg. Als je een aanhanger met een gewicht van meer dan 750 kg wilt trekken, is het toegestaan zolang het gecombineerde gewicht van de auto en de aanhangwagen niet meer bedraagt dan 3.500 kg. Als dit gecombineerde gewicht hoger is dan 3.500 kg, is een BE-rijbewijs vereist. Met een BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken met een gewicht tot 3.500 kg.

Praktijkexamen BE-rijbewijs behalen

Voor het aanhanger / BE-bewijs hoef je geen extra theorie-examen af te leggen, maar wel een praktijkexamen. Je moet daarnaast in bezit zijn van een standaard B-rijbewijs. Wij adviseren om voor aanvang van je rijopleiding voor het BE rijbewijs een kosteloze proefles te nemen. Hiermee kun je je vaardigheidsniveau beoordelen en het lespakket kiezen dat het beste bij jouw tempo past.

Vervoer ladingen boven 750kg zoals grote caravan en paardentrailers

Met het BE-rijbewijs kun je verschillende soorten aanhangers boven de 750kg trekken, zoals grote caravan (dubbelasser), paardentrailers, aanhangwagens voor de bouw of andere zware aanhangers. Het biedt meer vrijheid en flexibiliteit bij het vervoeren van grotere ladingen.

Bij rijschool Souldrive streven we ernaar om je optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen. Onze deskundige instructeurs zullen je hierbij intensief begeleiden. Neem contact met ons op en plan vandaag nog een proefles in.

Dit vinden anderen van Rijschool Souldrive

Gebaseerd op 119 recensies
jordy van de ven
jordy van de ven
2023-10-06
goeie rijschool ik had Emin en hij is aardig en schreeuwd niet in je oor als je iets fout doet maar hij legt het rustig uit wat je fout deed en hoe je het kunt verbeteren daardoor ben ik in 1 keer geslaagd.
Koen Smulders
Koen Smulders
2023-10-05
Enorm snel geslaagd via souldrive! Ik kijk terug op leuke en leerzame lessen met Emin. Prettig en rustige uitleg waardoor ik alles snel onder de knie had. Ook zijn de tijden en uren mega flexibel, zo kon ik met mijn werk alles ideaal combineren😀 ook heb ik een les gehad bij Mo, hier ook veel uit geleerd en een super fijne les ervaren 🙂 Team souldrive is dus zeker een aanrader voor iedereen die makkelijk en snel een rijbewijs wilt halen🙃
Amy Froger
Amy Froger
2023-09-25
Mijn rijlessen bij Souldrive zijn altijd heel relax geweest, ik heb met nooit ongemakkelijk gevoeld in de auto. Daarnaast zijn de filmpjes ook makkelijk om moeilijke onderdelen te herhalen.
Sami
Sami
2023-09-06
Na een rijschool switch bij Mo terecht gekomen. Vanaf het begin voelde dit gelijk goed. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je zelfvertrouwen groeit!! Ook de lessen van Emin waren top. Souldrive is echt een aanrader. Bedankt Mo en Emin!!
Dagmara Bloch
Dagmara Bloch
2023-09-06
Dit is naar mijn mening een van de beste rijscholen! Mo stelt je zo op je gemak in de auto, blijft in alle situaties heel relaxed en maakt de lessen ook nog eens leuk. Hij blijft je uitdagen op een positieve manier en zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk uit de lessen kunt halen. Alles bij elkaar genomen, ben ik blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en dat ik nu echt met vertrouwen achter het stuur kan zitten. Dankjewel!
Pierre Scheepens
Pierre Scheepens
2023-08-17
Super blij! Heb vandaag dankzij souldrivr mijn rijbewijs in 1x gehaald. Alles wat geadviseerd is heb ik gevolgd en resultaat is er zeker bij!! Betrouwbaarheid 100%
Ramzenator 2020
Ramzenator 2020
2023-08-16
Mo is een rustige leraar die je ook als een vriend kan bijstaan. Ik , die zelf autisme heb , heb erg goede begeleiding gehad van Mo . En dus ook in 1 keer geslaagd ! Ik raad Mo aan voor iedereen . Nogmaals erg bedankt Mo .
Sedra Oklah
Sedra Oklah
2023-08-03
Vandaag geslaagd! Super blij dankzij Souldrive mijn rijbewijs gehaald! Mijn examen binnen 3 weken ingepland en geslaagd ook. Dankbaar voor jullie. Beste rijschool in Nederland.
Eefje van ostaden
Eefje van ostaden
2023-08-03
Vond het super fijn om te lessen bij souldrive. Hij heeft me echt geholpen en alle tijd gegeven die ik nodig had gezien mijn verleden met rijlessen. Heb veel geleerd en heb mijn rijbewijs in 1x gehaald!!!
Alexey Rahim
Alexey Rahim
2023-07-27
Fijne rijschool! Professionele instructeurs, duidelijke uitleg en flexibele planning. Zeer tevreden met mijn ervaring bij Souldrive! Echt een aanrader!

Tilburg rijschool voor je BE-rijbewijs

Wil jij je BE-rijbewijs voor aanhangers behalen en ben je op zoek naar een rijschool die jou de juiste expertise tijdens rijlessen biedt? Maak kennis met Souldrive, dé rijschool Tilburg voor jouw succes op de weg. We bieden professionele en kwalitatief goede aanhanger rijlessen aan, om je op een veilige en effectieve manier voor voor te bereiden op je BE / aanhanger praktijkexamen bij het CBR.

Het behalen van een BE-rijbewijs is meer dan alleen een toevoeging aan je rijvaardigheden, het bied je ook een hoop meer vrijheid waaronder het mogen rijden met zwaardere aanhangers en caravans. 

Waarom jij voor Souldrive als rijschool Tilburg wil kiezen

Rijschool Souldrive in Tilburg is niet zomaar een rijschool. Het is een gemeenschap, een plek waar leerlingen worden getransformeerd tot zelfverzekerde, bekwame en veilige autorijders.

Wat maak Souldrive anders dan andere rijscholen Tilburg?

Bij Souldrive draait alles om de rijervaring. Onze gepassioneerde instructeurs, eersteklas lesauto’s en toegewijde leeromgeving vormen samen een dynamische rijschool die ongeëvenaard rijonderwijs biedt. Of je nu een beginnende autorijder bent of je rijvaardigheden met de aanhanger wilt verbeteren, wij bieden een op maat gemaakt leertraject dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Tilburg rijschool Souldrive is een familie

Bij rijschool Souldrive gaat het niet alleen om rijvaardigheid. We hechten er waarde aan dat elke leerling zich deel voelt van onze Souldrive familie. We streven ernaar om elke leerling niet alleen te leren autorijden, maar ook om hen de mogelijkheid te bieden om zelfvertrouwen op te bouwen, te groeien en zich voor te bereiden op het avontuurlijke leven op de weg.

Overtuigd? Plan jouw proefles in bij Souldrive!

* Meld je snel aan! We nemen z.s.m. contact met je op!:)

Veelgestelde vragen over aanhanger rijlessen

Jij vraagt, wij antwoorden.

Om in Nederland een BE-rijbewijs te behalen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Het belangrijkste verschil is dat het BE-rijbewijs je toestaat om met een zwaardere aanhanger te rijden dan het standaard B-rijbewijs. Met een BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken met een totaalgewicht van meer dan 750 kg, terwijl B-rijbewijshouders beperkt zijn tot aanhangers met een lager gewicht.

In Nederland heb je meestal een rijbewijs B (voor auto's) en/of BE (voor aanhangers) nodig om met een aanhanger te mogen rijden. Het specifieke rijbewijs hangt af van het gewicht van de aanhanger en het trekkende voertuig.

Ja, voor het BE-rijbewijs is een apart theorie-examen vereist. Dit examen bevat vragen over verkeersregels en -situaties met betrekking tot het rijden met een aanhanger.

Ja, aparte aanhanger rijlessen zijn vereist om je voor te bereiden op het BE-rijexamen. Deze lessen helpen je de benodigde vaardigheden en kennis op te doen.

Dit verschilt van persoon tot persoon. Na de gratis proefles kunnen we inschatting maken en zul je een advies ontvangen van ons. Gaandeweg het traject kan dit advies op basis van de vooruitgang gewijzigd worden.

Ja, een BE-rijbewijs is in de meeste Europese landen geldig. Controleer echter altijd de lokale regelgeving voordat je in het buitenland met een aanhanger gaat rijden.

Bij rijschool SOULDRIVE heb je altijd je vaste rijinstructeur. Hij of zij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij in korte tijd zo goed mogelijk leert autorijden met een aanhanger. En natuurlijk doet hij er alles aan om je in 1 keer te laten slagen voor je BE-rijbewijs.

Rijlessen zijn een essentieel onderdeel van je reis naar het behalen van je rijbewijs. Ze bieden je de kans om de noodzakelijke vaardigheden te ontwikkelen voor veilig en zelfverzekerd autorijden in het verkeer. Als je op zoek bent naar de juiste rijschool, kunnen de volgende tips je helpen om de perfecte rijschool te vinden zonder inbreuk te maken op copyright:

  1. Vraag om aanbevelingen: Begin met het vragen van vrienden, familieleden of kennissen die recentelijk hun rijbewijs hebben behaald. Ze kunnen je persoonlijke aanbevelingen geven op basis van hun eigen ervaringen met rijscholen.

  2. Zoek online: Maak gebruik van internet om rijscholen in jouw regio te vinden. Door te zoeken naar rijscholen in jouw buurt, kun je de tarieven en diensten vergelijken die ze aanbieden.

  3. Raadpleeg sociale media: Volg rijscholen op sociale media om op de hoogte te blijven van eventuele speciale aanbiedingen en kortingen. Aarzel niet om vragen te stellen aan de rijscholen via hun sociale-mediakanalen om meer inzicht te krijgen in hun aanpak.

  4. Vergelijk op vergelijkingssites: Er bestaan online vergelijkingssites waar je rijscholen kunt vergelijken op basis van criteria zoals prijs, locatie en reviews. Dit kan je helpen om de rijschool te vinden die het beste bij jou past.

  5. Neem contact op met de rijschool: Zodra je een rijschool hebt gevonden die aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de rijschool. Stel vragen over hun lesmethoden, instructeurs en beschikbare lesauto's, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

We hopen dat deze tips je zullen helpen bij het vinden van de perfecte rijschool. Succes met je rijlessen en het behalen van je rijbewijs!

Geslaagde cursist bij CBR van rijschool SOULDRIVE

Bekend van instagram en tiktok

Volg jij ons al?

SOULDRIVE Aanhanger rijles

Haal je BE rijbewijs snel en voordelig met aanhanger rijlessen bij rijschool SOULDRIVE.

Course Provider: Organization

Course Provider Name: SOULDRIVE Aanhanger rijlessen

Course Provider URL: https://www.souldrive.nl/aanhanger-rijles-be-rijbewijs/

Editor's Rating:
5