Rijschool Tilburg

Plan jouw proefles in bij rijschool Souldrive

Zien we jou straks in een Souldrive lesvoertuig?

Rijlessen in Tilburg

Opzoek naar rijlessen in Tilburg? Dan ben je bij rijschool Souldrive aan het juiste adres. Onze rijcoaches kennen de routes goed in Tilburg, maar laten jou ook kennis maken met andere uitdagende routes op andere plekken binnen Tilburg en omstreken. Zo houden we de lessen gevarieerd en ben jij voorbereid op alle verkeersomstandigheden. 

|

Bekend van onze rijles video's

Verschillende rijopleidingen in Tilburg

Bij Rijschool Souldrive bieden we meer dan alleen auto rijlessen in Tilburg. Middels onze volwaardige rijopleidingen willen namelijk zo veel mogelijk soorten bestuurders kunnen helpen aan een rijbewijs. Altijd al gedroomd om op een motor door de bergen te crossen? Neem dan is een kijkje bij onze motor rijlessen in Tilburg. Ga je vaak op vakantie met een zware boottrailer, aanhangwagen of caravan? Dan heb je wellicht een BE-rijbewijs nodig om hangers boven de 750kg te mogen trekken. Onze aanhanger rijlessen in Tilburg bieden daar de oplossing voor.

Rijles Tilburg op jou persoonlijk afgestemd

Bij Rijschool Souldrive zijn we ervan overtuigd dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Een persoonlijke benadering en de juiste expertise is daarbij cruciaal. Dat begint bij een rijschool die meebeweegt met jouw agenda en zich aanpast op jouw manier van leren. Zo krijg je een vaste rijcoach die jou het gehele traject begeleidt, kun je jouw rijlessen zelf inplannen via een app, vanuit de bank tussen honderden van onze rijles video’s kijken en stel je via whatsapp nog wat vragen over je ontvangen feedback eerder die dag. Dat is Souldrive.

Kies jouw souldrive rijopleiding in Tilburg

welkom bij de souldrive familie.

Souldrive als beste van de rijscholen Tilburg

We zijn trots op onze leerlingen en wat zij hebben bereikt met onze rijlessen. Onze vele positieve reviews laten zien dat we onder de beste rijscholen in Tilburg vallen. Dat is waar we het voor doen.

Proefles bij rijschool Tilburg Souldrive

We kunnen ons goed voorstellen dat je vrij zenuwachtig bent om te starten met jouw autorijlessen, aanhanger rijlessen of motorrijlessen. Als rijschool in Tilburg bieden we daarom een proefles aan voor alle Souldrive rijopleidingen. Zo kun jij alvast kennis maken met onze leswijze, lesvoertuigen en rijcoaches. 

Heb je een vraag?

Geen vraag is ons te gek. Neem gerust contact met ons op.

Meet the family

Ken jij één van onze geslaagde toppers?

Deze leerlingen gingen hun rijavontuur aan bij rijschool Souldrive in Tilburg. We wensen ze vele veilige kilometers.

Ik ben van een andere rijschool afgekomen en ben daarna bij souldrive (mo)gaan lessen. Hij heeft mij heel veel zelfvertrouwen en rust gegeven waardoor ik meteen in 1x bij hem ben geslaagd. Ik raad het zeker aan om hier te lessen.
Jade Scova-Righini
2024-02-23
Mo, davien en Emin zijn hele fijne rijinstructeurs, ze zijn kalm en blijven rustig wanneer het fout gaat. De gouden tip die ik van Mo heb gekregen is hardop praten tijdens het rijden, zo ben ik in 1x geslaagd 😁
Hassiba Lhajoui
2024-02-21
Echt een hele goede rijschool! Dankzij mo en emin ben ik in 1x geslaagd. Ik heb veel leerzame maar ook gezellige lessen gehad. Mo en emin zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en ze blijven in elke situatie gerust. Echt een aanrader!
Tanisha
2024-01-13
top rijschool ik heb in een fijne auto gereden Toffe rijinstructeurs fijne leerzame lessen gehad goed voorbereid voor me examen ik raad deze rijschool aan super bedankt souldrive ♥️
Shady Gaillard
2024-01-10
Mo en Emin zijn echt de beste rij instructeurs die er zijn dankzij hun heb ik in 1 keer me rijbewijs gehaald . ik raad ze zeker aan !!!
milennesy M
2024-01-02
Vandaag in een keer geslaagd binnen 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald door de leuke gezellige en leerzame lessen van Emin en Mo ook buiten de lessen veel kunnen leren van ze door de YouTube filmpjes te bekijken aanrader!!!
Redouan Masaoudi
2023-12-19
In 1 keer geslaagd bij Souldrive! Mo was mijn instructeur, hij blijft altijd rustig, legt dingen goed uit en heeft vertrouwen in je. Op deze manier heb ik met de lessen veilig leren auto rijden. Ik heb ook een paar lessen van Emin gehad en voor hem geldt hetzelfde. Ook zijn de lessen gezellig, waardoor ik altijd uitkeek naar lessen en het niet spannend vond. Heb ze gevonden via social media, waar overigens ook nog is handige filmpjes opstaan. Je leert hier op een leuke manier. Kortom super blij dat ik voor deze rijschool ben gegaan. Bedankt!
Linda van Berkel
2023-12-05
Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald bij souldrive! De instructeurs waren vriendelijk en professioneel. Ze gaven me het vertrouwen en de vaardigheden die ik nodig had om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. De lessen waren goed gestructureerd en ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens het rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen!
Yasmine Al Areiby
2023-11-29
Ben ik 1 keer geslaagd, had instructeur Emin en hij legt alles super goed uit en is super chill, zeker een aanrader!
Marc en Mireille van der Weijst
2023-11-21
In 1 keer geslaagd!! 🥳 Emin is een fijne instructeur die je goede tips geeft om jezelf te verbeteren. De lessen waren altijd super leuk maar vooral leerzaam. Hele fijne ervaring hier gehad!
Mira W
2023-11-20
De mening van onze leerlingen

Dit zeggen anderen over Rijschool Souldrive

Reviews zijn belangrijk. Ze vertellen ons wat we beter kunnen doen en laten zien wat onze rijopleidingen voor leerlingen hebben betekend. Elke dag een beetje beter. 

Tilburg rijschool Souldrive is een familie

Het gaat bij rijschool Souldrive om meer dan alleen rijvaardigheid. We vinden het belangrijk om elke leerling het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van onze Souldrive familie. We streven ernaar om elke leerling niet alleen te leren rijden, maar ook de mogelijkheid te geven om meer zelfvertrouwen te krijgen, hen te helpen groeien en voor te bereiden voor het leven op de weg. Heb je last van faalangst en heeft dat jou tegengehouden om rijlessen te volgen? Bij Souldrive bieden we faalangst begeleiding en een faalangst rijexamen. 

Leer van Andermans fouten

Bekend van youtube, instagram en tiktok

Bij Rijschool Souldrive in Tilburg kan jouw voorbereiding op het praktijkexamen ook buiten de rijlessen doorgaan. Onze ervaren rijcoaches nemen jou in deze video’s mee door alle examen-onderdelen.

CBR praktijk routes op video

Verschillende Souldrive leerlingen rijden in deze video’s ook examenroutes, zodat jij kan leren van andermans fouten.

Veelgestelde vragen over rijlessen in Tilburg

Jij vraagt, wij antwoorden.

Onze rijopleidingen worden aangeboden in de volgende steden: Rijschool Tilburg, Rijschool Reeshof, Rijschool Waalwijk, Rijschool Kaatsheuvel, Rijschool Oisterwijk, Rijschool Berkel-Enschot, Rijschool Riel, Rijschool Goirle en Rijschool Udenhout.

Bij rijschool Souldrive bieden we autorijlessen, aanhanger rijlessen en motor rijlessen aan. Kijk op onze website voor meer informatie over deze rijopleidingen.

Nee, om te mogen lessen hoef je nog geen theoriecertificaat te hebben. Wel raden we je aan om dit zo snel mogelijk te halen. Het kennen van de verkeersregels en borden langs de weg is belangrijk bij de voortgang snelheid van je rijlessen.

Jazeker. Je mag zo vaak lessen als je zelf wilt! Je kunt jezelf inplannen via een app. Als je bij Souldrive gaat lessen krijg je van ons inloggegevens toegestuurd om je lessen in te plannen. 

Natuurlijk! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van examentrainingen. Via ons Souldrive youtube kanaal en TikTok kun je andere Souldrive leerlingen examenroutes zien rijden. Zo kan jij leren van andermans fouten.

Bij rijschool Souldrive kun je kiezen uit een rijles van 60, 90 of 120 minuten. Je kunt dit kiezen tijdens het inplannen van de rijlessen via onze rijschool app. Je mag meerdere keren per week lessen.

Wees niet bang! Wij begrijpen de angsten voor het rijden en zijn gespecialiseerd in faalangst trainingen. 

Bij Souldrive geloven we heilig dat iedereen kan slagen voor zijn rijbewijs. Om die reden bieden we ook rijlessen aan voor leerlingen met faalangst, ADD en ADHD. Op deze pagina vindt je meer informatie over onze faalangst begeleiding en het faalangst rijexamen.

Dit verschilt van persoon tot persoon. Na de proefles kunnen we inschatting maken en zul je een advies ontvangen van ons. Gaandeweg het traject kan dit advies op basis van de vooruitgang gewijzigd worden.

Jazeker. Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met auto rijlessen. Je kunt dan ook een tussentijdse toets doen. Als je 17 bent, kun je het praktijkexamen voor de auto afleggen. Als je vóór je 18e slaagt, moet je tot je 18e rijden met een coach / begeleider naast je.

Welke rijopleiding je ook volgt, bij Rijschool Souldrive heb je altijd een vaste rijinstructeur. Iemand je die echt leert kennen en zijn manier van lesgeven daarop aanpast. Iedereen leert immers op een andere manier.

Deze ervaren rijcoaches gaan ervoor zorgen dat jij in korte tijd alle nodige kennis, zelfinzicht en vaardigheden opdoet om van jou een bekwame bestuurder te maken. En natuurlijk om je in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs.

Je wordt opgehaald én afgezet op een door jou opgegeven locatie. Dit kan bijvoorbeeld op je werk of school zijn. Via onze rijschool app kan je aangeven op welke locatie jij wilt opgehaald worden. Tijdens de rijles kun je vervolgens laten weten waar je afgezet mag worden.

Een goede rijschool vergroot de kans voor jou om je rijexamen in één keer te halen. Ze moeten je helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om veilig te kunnen rijden en om vertrouwd te raken met het verkeer. Als je op zoek bent naar rijlessen, kan het soms moeilijk zijn om de juiste rijschool te vinden. Hierbij een aantal tips om een goede rijschool te vinden:

  1. Vraag om aanbevelingen: Vraag aan vrienden, familie of kennissen of zij een goede rijschool weten. Zij kunnen je wellicht een persoonlijk advies geven op basis van hun eigen ervaringen met rijscholen.

  2. Zoek op het internet: Zoek op Google naar rijscholen in en rondom jouw woonplaats. Vergelijk de verschillende prijzen en inhoud van de rijlessen.

  3. Maak gebruik van sociale media: Volg rijscholen op sociale media en bekijk hun laatste posts. Je kunt ook vragen stellen aan de rijscholen via sociale media en zo meer te weten komen over hun werkwijze.

  4. Maak gebruik van vergelijkingssites: Er zijn websites waar je rijlessen kunt vergelijken op basis van prijs, locatie en andere factoren. Zo kun je makkelijk de beste deal vinden.

  5. Neem contact op met de rijschool: Als je een rijschool hebt gevonden die je interessant vindt, neem dan contact op met de rijschool om meer te weten te komen over de lesmethoden en de beschikbare lesauto's. Zo kun je bepalen of de rijschool bij je past.

Favicon SOULDRIVE
Geslaagde cursist bij CBR van rijschool SOULDRIVE

In welke steden rijdt rijschool souldrive nog meer?